lees meer over onze  machines

Ontdek de Ongekende Kracht van Onze Prachtige Machines

Bij Reinier Looij zijn we trots op het leveren van hoogwaardige tuin- en terreinonderhoudsdiensten met behulp van de meest geavanceerde en betrouwbare machines. Onze expertise en innovatieve aanpak zorgen ervoor dat jouw tuinprojecten naar een hoger niveau worden getild. Laat ons je voorstellen aan twee van onze paradepaardjes: de McConnel RC40 en de radiografische bosmaaier.

De McConnel RC40

De McConnel RC40 is een toonbeeld van kracht en precisie. Deze robuuste machine is ontworpen om zelfs de zwaarste klussen moeiteloos aan te kunnen. Of je nu grote oppervlakten wilt laten maaien of complexe terreinbewerkingen nodig hebt, de RC40 staat garant voor perfecte resultaten. Met zijn krachtige motor en geavanceerde hydraulische systemen levert deze machine consistente prestaties, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. Het gebruiksvriendelijke ontwerp zorgt ervoor dat wij met gemak door elk project heen komen, terwijl de duurzame constructie jarenlang betrouwbaar gebruik garandeert.

Radiografische Bosmaaier

Onze radiografische bosmaaier is een revolutionaire oplossing voor het maaien van moeilijk bereikbare en steile hellingen. Deze innovatieve machine kan hellingen aan tot maar liefst 55% bij droog weer, waardoor hij ideaal is voor het onderhoud van taluds, bermen en andere uitdagende terreinen. De bosmaaier wordt bestuurd via een radiografische afstandsbediening, wat niet alleen zorgt voor precisie maar ook voor veiligheid. De krachtige maaidek kan door dicht begroeide gebieden en hoog gras snijden, terwijl de robuuste rupsbanden zorgen voor uitstekende tractie en stabiliteit.

Waarom Kiezen voor Reinier Looij Groenbeheer BV?

Bij Reinier Looij Groenbeheer BV begrijpen we dat kwaliteit en betrouwbaarheid essentieel zijn bij terreinonderhoud. Daarom gebruiken we alleen de beste machines voor onze diensten. Ons deskundige personeel staat altijd klaar om jouw specifieke behoeften te bespreken en de beste oplossingen te bieden. Of je nu een groot project hebt of een specifieke uitdaging, wij hebben de expertise en de apparatuur om het werk efficiënt en effectief uit te voeren. Vertrouw op Reinier Looij om jouw tuindromen werkelijkheid te maken.

Al enthousiast geworden over onze werkzaamheden met onze prachtige machines?

Neem vandaag nog contact met ons op via info@reinierlooij.nl of bel naar 0187 727000. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om je te helpen! 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 17:00
Zaterdag: 09:00 – 16:00

WAT HEBBEN WIJ IN DE SHOWROOM?

Bekijk hier onder wat deze prachtige machines allemaal kunnen in een klein filmpje.